0(0)

Piekarz kl. III (zdalnie)

Opis

 WAŻNE !!!!!!!

 

Rozpoczynacie kurs w formie zdalnej, jest on podzielony na 4 tygodnie. Po każdym tygodniu udzielacie odpowiedzi na zadane pytania. Odpowiedzi piszemy w zeszycie i wysyłamy zdjęcia na adres mailowy które macie podany powyżej.

W przypadku ogłoszenia powrotu do szkół kontaktujecie się ze swoją macierzystą szkołą, gdzie zostanie wam udzielona informacja dotycząca powrotu do nauki stacjonarnej, stosując się do zaleceń podanych przez Kuratora Oświaty i Ministra Zdrowia. W przypadku obowiązku zakrywania ust i nosa uczniowie bez masek nie będą wpuszczani na zajęcia.

Wszelkie informacje dotyczące kursu proszę Śledzić na stronie Cechu Rzemiosł Różnych w Nowym Targu w zakładce Centrum Kształcenia Zawodowego.

Wszelkie informacje uzyskacie dzwoniąc Artur ZAJĄC 18 266 20 71 

w godz. 7.30 – 14.30

W klasie trzeciej macie przedmioty, gdzie podane są materiały oraz pytania podzielone na tygodnie.

Odpowiedzi udzielacie na podany adres internetowy przy każdym przedmiocie.

 

  1. Technologie produkcji piekarskiej. dorota7773@wp.pl
  2. Język obcy w produkcji piekarskiej. artur.zajac@cech.nowytarg.pl
Bezpłatnie

Strona jest w trakcie modyfikacji… Prosimy o wyrozumiałość.